Към съдържанието
1.       За нас  - какво представлява услугата .
1.       Какво представлява услугата
2.       Какви са ползите за вас  -ние  си дава време ,  кодид , няма да се притеснявате  у, че  ще ви върнат
3.       Кой сме ние
Какво представлява услугата
On- line help for  you „  e Eдинствената ви възможност да  подадете задължителните  декларации и към НАП  и Общините оn- line .
Как се  случва това -  лесно , в удобно за вас време , от вашия телефон или  компютър.
Как работи услугата
Посещавате адреса   On- line help 4 you.com „ и избирате  услугата , която искате  да ползвате (.Пример – Годишна данъчна декларация )
След избиране на услугата , Системата ви напътства  и информира  какви документи ще  са необходими за да можем да  попълним правилно избраната от Вас декларация .
Ако търсенето и четенето на подобна информация  вие е  досадно дори и  на нашия сайт, не искате да си  губите времето  - обърнете към нашите  Оператори  , които веднага ще ви предоставят  информацията за документите, които са  необходими за да можем за  попълним правилно декларацията/ ите , както и ще ви информират  как по -най лесен начин може да се сдобиете  тях.
Следващата стъпка е регистрация в  нашата  платформа , в която  сме  осигурили пълна сигурност и  конфиденциалност на  информацията ,която  ще  ни предоставяте. След  регистрация ,екипа на  On-line help for you“ ще ви  информира повторно за документите  и информацията ,която  са  необходими за предоставяне на   избрана от вас услуга  .
Може те по  всяко  време да се  обърнете към нашия Оператор за  помощ , съдействие и разяснение , без  да се притеснявате от санкции или  негативни последствия за вас .
Нашия екип ще ви отговори учтиво , приятелски, компетентно  ще  съдейства максимално за да ви помогне и улесни .
След като се  снабдите с документите ги  прикачите във вашия  профил.
Пример – сканирате или снимате с телефона си застрахователната полица и я  прикачите в профила си  в платформата  On- line help for  you
До 48  часа  ще получите имейл с известие ,че поръчаната от вас услуга е  готова и декларацията е попълнена от Нас .
Влизате в  профила и тя там се намира, готова за изпращане към НАП И ОБЩИТИТЕ.
Вие  може да я   свалите и  принтиране  за да я  изпратите по пощата до НАП, може  да я  подадете чрез  вашия ПИК или КЕП  (електронен подпис)  или да отидете  до Общината за да може да получите  входящ номер.
И  Всичко това  без да губите време в търсене на приятели да я попълнят. Да  търсите счетоводител и да се  обяснявате излишно време в това, че искате само да ви пълнят само тази декларация. Без излишни притеснение , че отново ще ви върнат от Администрацията
За това сме ние до вас „ on line help for you“  вашия счетоводен асистент .
Друго  преимуществата на  тази услуга,е че имате възможност да ползвате архивиране на документите, които сте прекачили и получили .  
Случвало   ли ви се да търсите по час декларацията от миналата година или поредната хонорар сметка за тримесечието. Срока наближа и все пак някой трябва да работи и да  изкарва пари в тази Кодив ситуация. Вече всички тези документи може да ги съхранявана с  един клик от телефон във вашия профил в платформата на „ on line help for you“ и да са на ваше разположение когато ви потрябват.
Как ви са  нашите  ЦЕННОСТИ
·         СИГУРНОСТ
Екипа на On-line help for you“  се дава възможност да се  погрижите за вашата сигурност в днешната  ситуация на „Cоvid -19“ .
Не се  налага да
© Copyright 2021 Created by NetPhoto
Назад към съдържанието